Velkommen til Gesten!

Gesten ligger i den nordøstlige del af Vejen Kommune, ca. tre km fra Esbjergmotorvejen. Det betyder, at du har nem adgang til den centrale del af Trekantsområdet og Esbjerg.

I Gesten-området har der boet folk så langt tilbage, man kan spore det. Oldtidsfund og kæmpehøje vidner om den tidligste befolkning. I dag er Gesten også et aktivt lokalsamfund med både dagpleje, børnehave, skole og SFO.  Fritidsaktiviteter er der mange af i Gesten, som også har et fritidscenter.

Besøg byens hjemmeside

MERE OM GESTEN
Læs om afstande til og fra byen,  dagtilbud og skole, samt fritidsaktiviteter herunder.

                      ↓ ↓ ↓

 

 

Fra Gesten kan du i bil nå til...

Vejen på 12 min Kolding: 19 min Billund: 27 min Esbjerg: 37 min Haderslev: 37 min Varde: 40 min Odense: 1 t. 7 min Århus: 1 t. 18 min.

Børnepasning og skoler i/tæt på Gesten

I Gesten finder du tre dagplejere og Gesten Børnecenter (0.-6.klasse). Inden for 10 km. radius finder du fire børnehaver og i Vejen (ca. 8 km). væk finder du mange dagplejere. I Vejen er Østerbyskolen den folkeskole, der ligger tættest på. Og ellers finder du Andst Børnecenter tæt på og Vejen friskole ligger ca. 7 km. væk (i Læborg).
Familie, børn og unge - Vejen Kommune

Foreninger i Gesten

Der er mange forskellige foreninger i byen, så mon ikke der også er en for dig😊 Af aktiviteter kan nævnes: Idrætsforening, knallertklub, skytteforening, lincedance og judo & Ju Jutsuklub.
Fritidsaktiviteter i Vejen Kommune