Events og oplevelser

Vejen Kommune byder på kunst, kultur og oplevelser året rundt. Flere gange årligt tiltrækker vi gæster fra hele landet til nogle af vores mange spændende events. Oplev blandt andet det berømte vikingespil eller nyd musikken til kommunens populære musikfestivaler.

Her er et udvalg af de events og oplevelser, som Vejen Kommune byder på hvert år:

Brørup Marked
Hver eneste fredag formiddag forvandler Brørup sig til en livlig markedsplads, og det tiltrækker gæster fra nær og fjern. Her kan du opleve rigtig markedsstemning med både udendørs kræmmermarked og en husdyrsauktion, hvor der bliver solgt kalve og køer til millionbeløb.

Jels Vikingespil
I løbet af de sidste 40 år har Jels skabt rammerne for Jels Vikingespil og vikingemarked – en begivenhed, der når ud over landets grænser. Hvert eneste år strømmer op mod 20.000 vikingeglade tilskuere til byen, når friluftsspillet bliver fremført i juli.

Skodborg Parkrock
Skodborg Parkrock er en musikfestival i hyggelige omgivelser for hele familien. Både nye navne og gamle kendinge optræder på scenen til denne endagsfestival, som hvert år tiltrækker mere end 2.500 besøgende i alle aldre.

Kulturarrangementer i Troldesalen
Troldesalen er Vejen Kommunes største kultursal med arrangementer året rundt. Her kan du opleve et bredt udvalg af koncerter, foredrag, stand-up og teaterforestillinger med nogle af de mest interessante danske kunstnere og personligheder. Troldesalen ligger i Vejen – tæt på Vejen Idrætscenter.

Studio 73 – Vejen Fritidsteater
Som navnet antyder har Vejens lokale fritidsteater eksisteret siden 1973. Aktiviteterne i foreningen spænder fra teaterhåndværk og forestillinger for både børn og voksne til korsang og koncerter. Du kan opleve forestillinger med Studio 73 på Studioscenen, som er placeret i den nordlige del af Vejen.