Vejen - Niels Skovgaards Vej

Endelig er de her – Attraktive byggegrunde sælges i en helt ny udstykning i Vejen.

Byggegrundene ligger i den sydvestlige del af Vejen By, syd for det populære boligområde Kongehøj. Udstykningen bliver børnevenlig, med fokus på naturen i området.

Nær boligområdet anlægger Vejen Kommune en grøn kile, som skal koble Vejen By sammen med det historiske Skibelund Krat – der bliver altså rig mulighed for gode gåture og naturoplevelser lige i baghaven.

Vejen by er med sine godt 9.700 indbyggere den største by i kommunen. Her er et sprudlende kultur- og foreningsliv, der byder på alt fra amatørteater, kunstmuseum til idræt i alle afskygninger. Byen er desuden omgivet af oceaner af grøn natur samt stisystemer, der gør det nemt og trygt at komme omkring i området.

Byens bankende hjerte er Vejen Idrætscenter i vestbyen, der altid summer af liv for både børn og voksne. Her finder du faciliteter og aktiviteter for enhver smag. Herunder fitness, svømning, gymnastisk, håndbold, bordtennis, squash og meget, meget mere.

Vejen har et aktivt handelsliv med både store og små dagligvarebutikker samt et bredt udvalg af specialvarebutikker. Og logistisk er byen godt placeret tæt på motorvej E20, mens regionaltoget stopper på byens station.  

Se priser mv. for Niels Skovgaards Vej
Grund Areal Mindstepris inklusive moms Status
Niels Skovgaards Vej 17 1.004 m2 430.001 kr. Ledig
Niels Skovgaards Vej 29 1.302 m2 546.840 kr. Ledig
Hent dokumenter for Niels Skovgaards Vej

*Mindsteprisen er inkl. moms og stikledningsbidrag til fjernvarme og ekskl. tilslutningsbidrag til øvrige forsyningsselskaber.

OBS. Sammen med købesummen vil Vejen Kommune opkræve et fast tilslutningsbidrag til kloak 65.235,24 kr., el 19.437,50 kr. samt et tilslutningsbidrag til vand 36.125,00 kr. Alle priser er inklusiv moms.

I alt opkræves 120.797,74 kr. inklusiv moms udover købesummen, da Vejen Kommune allerede har afholdt udgiften hertil. 

Generelt for grundene:

Ifølge Region Syddanmark er der ikke registreret forurening på grundene.

Tingbogsattest udleveres ved en handel. Ønskes den udleveret på forhånd, kan du bestille den her.

Bestil en tingsbogsattest

Grøn = ledig
Lysegrøn = reserveret

Ønsker du at købe en allerede reserveret grund?

Du har mulighed for at afgive købstilbud på en byggegrund, der er reserveret af en anden. Hvis den anden senest efter 8 hverdage meddeler, at vedkommende ikke ønsker at købe grunden, så kan du købe grunden. Kontakt os for nærmere info.