Brørup - Tuesager

Naturskøn udstykning med attraktive byggegrunde i Brørup.

Byggegrundene er beliggende i et dejligt område i det nordlige Brørup. De attraktive grunde er placeret med udsigt til den omkringliggende natur på den ene side og let adgang til byens faciliteter på den anden.

Brørup er en by med et særdeles aktivt lokalsamfund bestående af godt 4.500 indbyggere. I byen er der rige muligheder for at dyrke idræt i Brørup Hallerne, se en film i biografen eller svømme i det lokale friluftsbad. Indkøbsmulighederne byder på både dagligvareforretninger og specialbutikker.

For børnefamilier har Brørup alt. Der er dagpleje og flere daginstitutioner for de yngste, mens børn i skolealderen kan nyde godt af en fri- eller fællesskole, SFO, fritidsklub og ungdomsklub.

Med sin centrale placering et par kilometer fra motorvej E20 har Brørup en særdeles god infrastruktur. Vejen ligger cirka 10 kilometers kørsel væk, mens Kolding kan nås på cirka 25 minutter. Og fra stationen i centrum er der gode pendlerforbindelser med regionaltoget til Esbjerg i vest og Trekantområdet i øst.

Se priser mv. for Tuesager
Grund Areal Mindstepris inklusive moms Status
Tuesager 3 1.365 m2 468.199 kr. Ledig
Tuesager 7 1.313 m2 454.159 kr. Ledig
Tuesager 9 1.156 m2 411.769 kr. Reserveret
Tuesager 15 1.372 m2 470.089 kr. Ledig
Tuesager 26 1.399 m2 477.379 kr. Ledig

 

Mindstepriserne for parcelhusgrundene er inkl. moms og tilslutningsbidrag til kloak og el samt hovedanlægs- og forsyningsledningsbidrag til vand.

Placeringen af de fastlagte overkørsler er skitseret med lysegrå farve på salgskortet.

Generelt for grundene:

Ifølge Region Syddanmark er der ikke registreret forurening på grundene.

Tingbogsattest udleveres ved en handel. Ønskes den udleveret på forhånd, kan du bestille den her.

Bestil en tingbogsattest

Grøn = ledig
Lysegrøn = reserveret (kontakt os for nærmere info)