Holsted - Overmarken

Attraktive byggegrunde i centralt placeret udstykning i den nordlige del af Holsted.

Byggegrundene er placeret i udstykningen i den nordlige del af Holsted. Grundarealerne rangerer fra 736 til 1.382 m2, og udstykningen ligger placeret med markudsigt på den ene side og med boligarealer samt let adgang til byens faciliteter på den anden.

I Holsted er der mulighed for både dagpleje og børnehave, og for børn i skolealderen ligger der skoler cirka 15 minutter væk. I gåafstand fra udsmykningen findes store udendørsarealer samt sportshaller, og byen tilbyder et hav af fritidsaktiviteter til alle aldersgrupper samt et blomstrende foreningsliv.

Den langstrakte by, der i dag består af Holsted By i nord og Holsted Stationsby i syd, gør Holsted til den tredje største by i Vejen Kommune.

Holsted ligger fordelagtigt placeret i den vestlige del af Vejen Kommune, hvor der er hurtigt udkørsel til Motorvej E20 og dermed ubesværet adgang til den centrale del af Trekantområdet.

Se priser mv. for Overmarken - Etape 4
Grund Areal Mindstepris inklusive moms Status
Overmarken 137 901 m2 132.076 kr. Reserveret
Overmarken 139 736 m2 122.689 kr. Ledig

Mindstepriserne for parcelhusgrundene er inkl. moms samt tilslutningsbidrag til kloak og ekskl. tilslutningsbidrag til øvrige forsyningsselskaber.

Ifølge Region Syddanmark er der ikke registreret forurening på grundene.

Tingbogsattest udleveres ved en handel. Ønskes den udleveret på forhånd, kan du bestille den her.

Bestil en tingbogsattest

Grøn = ledig
Lysegrøn = reserveret (kontakt os for nærmere info)