Vejen - Kongevænget

Attraktive byggegrunde sælges i det vestlige Vejen.

I det nyere kvarter Kongevænget er byggegrundene mellem 794 og 1.834 m2. Hele udstykningen byder på flot natur og åbne vidder, og der er samtidig kun en cykeltur på godt tre kilometer til det centrale Vejen.

Vejen er med sine godt 9.700 indbyggere den største by i kommunen. Her er et sprudlende kultur- og foreningsliv, der byder på alt fra amatørteater og et anerkendt kunstmuseum til idræt i alle afskygninger. Byen er desuden omgivet af oceaner af grøn natur samt stisystemer, der gør det nemt og trygt at komme omkring i området.

Byens bankende hjerte er Vejen Idrætscenter i vestbyen, der altid summer af liv for både børn og voksne. Her finder du faciliteter og aktiviteter for enhver smag. Herunder fitness, svømning, gymnastisk, håndbold, bordtennis, squash og meget, meget mere.

Vejen har et aktivt handelsliv med både store og små dagligvarebutikker samt et bredt udvalg af specialvarebutikker. Og logistisk er byen godt placeret tæt på motorvej E20, mens regionaltoget stopper på byens station.

Kommende udstykninger i Vejen

Se priser mv. for Kongevænget - Etape 1
Grund Areal Mindstepris inklusive moms Status
Kongevænget 6 916 m2 407.823 kr. Reserveret
Hent dokumenter for Kongevænget - Etape 1

 

Mindstepriserne for parcelhusgrundene i etape 1 er inkl. moms og tilslutningsbidrag til kloak og el samt hovedanlægsbidrag og forsyningsledningsbidrag til vand og hovedanlægsbidrag til varme.

Øvrige tilslutningsbidrag til forsyningsselskaber betales af køber. Herunder tilslutningsbidrag til vand og stikledningsbidrag til varme:

Pris for tilslutningsbidrag til Askov Vandværk pr. 2023 er 13.750 kr. inklusiv moms.

Pris for stikledningsbidrag til Vejen Varmeværk pr. 2024 er 45.000 kr. inklusiv moms, såfremt man ønsker fjernvarme.

OBS. Huse på Kongevænget 4 og 6 skal bygges med fladt tag. 

Generelt for grundene:

Ifølge Region Syddanmark er der ikke registreret forurening på grundene.

Tingbogsattest udleveres ved en handel. Ønskes den udleveret på forhånd, kan du bestille den her.

Bestil en tingsbogsattest

Grøn = ledig
Lysegrøn = reserveret (kontakt os for nærmere info)