Hovborg - Kroskoven

Skønne byggegrunde er til salg i dette grønne parcelhuskvarter i Hovborg.

Denne udstykning byder på byggegrunde i et roligt og naturskønt parcelhuskvarter i Hovborg. Som vejnavnet antyder er adresserne på Kroskoven beliggende tæt på en lille skov på den ene side, mens der i den modsatte retning kun er hundrede meter til Holme Å og Hovborg Fiskesø.

Hovborg er en mindre landsby med cirka 600 indbyggere fordelt i og omkring byen. Her er et sprudlende forenings- og kulturliv, der drives af lokalsamfundets mange ildsjæle og byder på massevis af aktivitet. Et godt eksempel er Holmeå Kunstforening.

I Hovborg findes der desuden en velfungerende købmand med bager, en campingplads, en kro og ikke mindst en kombineret vuggestue og børnehave. Og hver sommer mødes byen til årets sommerfest. Det er ikke så mærkeligt, at beboerne i Hovborg er stolte af deres lille samfund.

Med sin placering i det nordligste af Vejen Kommune ligger Hovborg kun 25 minutters kørsel fra Billund Lufthavn, og ligeledes er både Vejen og Varde inden for en halv times kørsel.

Se priser mv. for Kroskoven
Grund Areal Mindstepris inklusive moms Status
Kroskoven 20 1.240 m2 123.380 kr. Ledig
Kroskoven 24 1.254 m2 124.773 kr. Ledig
Hent dokumenter for Kroskoven

 

Mindstepriserne for parcelhusgrundene er inkl. moms samt tilslutningsbidrag til kloak for så vidt angår spildevandsdelen og ekskl. tilslutningsbidrag til øvrige forsyningsselskaber. Tag- og overfladevand skal håndteres på egen grund.

Ifølge Region Syddanmark er der ikke registreret forurening på grundene.

Tingbogsattest udleveres ved en handel. Ønskes den udleveret på forhånd, kan du bestille den her.

Bestil en tingbogsattest


Grøn = ledig
Lysegrøn = reserveret (kontakt os for nærmere info)