Efterskoler og højskoler

I Vejen Kommune er vi stolte af, at vi har syv efterskoler og højskoler. Find links til de forskellige skoler herunder.

Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole
Kongeåvej 34, Skibelund
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 51

Kongeådalens Efterskole
Dovervej 19
6660 Lintrup
Tlf.: 74 85 53 33

St. Andst Efterskole
Markdannersvej 3, St. Andst
6600 Vejen
Tlf.: 75 58 84 22

Ladelund Efterskole
Ladelundvej 75
6600 Vejen
Tlf.: 75 38 10 06

Rødding Fri Fag- og Efterskole
Rødding Præstegårdsvej 11
6630 Rødding
Tlf: 74 84 25 00

Askov Højskole og Efterskole
Maltvej 1
6600 Vejen
Tlf.: 76 96 18 00

Rødding Højskole
Flors Allé 1
6630 Rødding
Tlf.: 74 84 22 84

Skibelund Gymnastik- og idrætsefterskole

Er du interesseret i at lave idræt dagligt, samtidig med at få styr på det faglige, så er Skibelund gymnastik- og idrætsefterskole noget for dig. Vær med til at blive en del af fællesskabet, hvor hver enkelte elev tæller. Vær med til at finde lysten og viljen til at undre, lære og gå i dybden. Samt få mod til at deltage aktivt i et demokratisk samfund.
Læs mere her

Kongeådelens Efterskole

Er du til natur, kreativitet og håndværk, så er kongeådalens efterskole noget for dig. Vær med i fællesskabet og skabe gode venner for livet. Vær med til at komme med ideer og forslag til ønskede aktiviteter og skab din hverdag på skolen. Samt få den undervisning der passer specielt til dig.
Læs mere her

St. Andst Efterskole

Er du ordblind eller har læse- og stavevanskeligheder, så er St. Andst Efterskole noget for dig. Vær med til at få den faglige hjælp du behøver af skolens ansatte, som interesserer sig for at hjælpe bedst muligt. Samt vær en del af fællesskabet, hvor der er fokus på tillid, anerkendelse og udvikling.
Læs mere her

Ladelund Efterskole

Er du til enten idræt, ridning, udeliv, udtryk eller til værksteds aktiviteter, så er Ladelund efterskole noget for dig. Vær med til at finde ud af, hvem du er sammen med andre elever. Hvor faglighed og indlæring ligger højt på dagsordenen. Vær med i fællesskabet, hvor ligeværdighed, frihed og ansvar i samspil giver plads til forskellighed.
Læs mere her

Rødding Fri Fag- og Efterskole

Er du til E-sport, køkken, udeliv eller kreativitet, så er Rødding Fri Fag- og efterskole noget for dig. Vær med til udvikle evner til at deltage i det sociale liv. Bliv klogere på, hvem du er og klogere på, hvor du skal have ekstra hjælp til at blive endnu dygtigere. Samt være sammen i en fællesskab, hvor der er plads til alle.
Læs mere her

Askov Efterskole

Er du til musik, teater, game design eller kunst, så er Askov efterskole et sted for dig. Vær med til at blive provokeret og yde dit bedste sammen med vennerne. Samt få oplevelser, venskaber og retning på dine drømme. Samt den undervisning der rammer dig og dine behov.
Læs mere her

Askov Højskole

Er du til journalistik, filmproduktion, litteratur, game design, robot teknologi eller andet, så er Askov Højskole noget for dig. Kom til Askov Højskole, hvor du kan være del af en kultur, som kan være med til at sørge for at finder dig selv og finder ud af, hvad du gerne vil og hvor du vil hen. Et sted der er med til at åbne muligheder og sørger du kan elske nuet og være sammen med sine medmennesker i fællesskab.
Læs mere her

Rødding Højskole

Er du til selvforsyning, litteratur, musik, politisk perspektiv, journalistik, design og innovation mm., så er Rødding Højskole noget for dig. Kom til at kende Danmarks kultur og historie. Vær del af undervisning, der kan blive betydningsfuld for dit liv fremadrettet. Samt vær del af en fællesskab fyldt med forskelligheder, som er med til at give retning for, hvor du gerne vil hen og hvad du gerne vil.
Læs mere her