Find drømmeboligen i Vejen Kommune

Byggegrund, ejerbolig eller lejebolig?

I Vejen Kom­mune kan du finde et nyt hjem, der passer lige præcis til dit behov. Det gælder, uanset om du leder efter en lækker lejlighed, en klassisk murermestervilla eller et spændende byggeprojekt.

Læs folderen 'Find drømmeboligen' som pdf

Bladr i folderen 'Find drømmeboligen' på nettet (Issuu.com)

Her kan du læse folderens tekst: 

Få mere hus for pengene

Der er mange penge at spare, hvis du køber dit drømmehus i Vejen Kommune. Vores ejendomsskat er blandt de billigste i Danmark, og den gennemsnitlige kvadratmeterpris i kommunen betyder, at du får rigtig meget for pengene sammenlignet med vores nabokommuner i ­Syddanmark. Det giver både luft i økonomien og overskud i hverdagen.

På www.flyttilvejen.dk finder du en liste over ejendomsmæglere med kontor i Vejen Kommune.

Få fingrene i en spritny lejebolig

Hvis du ikke er klar til at købe din egen bolig, er der gode muligheder for at finde din næste leje­bolig i Vejen Kommune.

Mere end ti bolig­organisationer udlejer boliger til fornuftige huslejer rundt om i kommunens største byer.

www.flyttilvejen.dk kan du se en oversigt over nuværende og kommende lejeboliger i kommunen. Her finder du desuden en oversigt over alle boligorganisationer, der udlejer boliger i området.

Vidste du, at…

Et typisk hus på 140 kvadratmeter koster cirka 1,25 mio. kroner i Vejen?

Gennemsnitsprisen er mere end 2 mio. kroner i for eksempel Esbjerg.

Kilde: Boliga.dk (januar 2019)

Vidste du, at…

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris i Vejen Kommune er knap 9.000 kr.?

Vores attraktive boligpriser betyder, at du kan få knap 80 procent mere hus for pengene, sammenlignet med ­Kolding Kommune.

Kilde: Boliga.dk (januar 2019)

Nye udstykninger

Kongevænget etape 1 OG 2 - Vejen

I det helt nye kvarter Kongevænget byder udstykningerne på flot natur og åbne vidder. Samtidig er der kun en cykeltur på cirka tre kilometer til det centrale Vejen.

Vejen er med sine 9.800 indbyggere den største by i kommunen. Her er et sprudlende kultur- og foreningsliv, der byder på alt fra amatørteater og et anerkendt kunstmuseum til en attraktiv bymidte, med caféer, dagligvarebutikker og mange forskellige specialbutikker. Byen er desuden omgivet af grøn natur med stisystemer, der gør det nemt og trygt at komme omkring i området.

Byens bankende hjerte er Vejen Idrætscenter, der altid summer af liv for både børn og voksne, og er et af landets største idrætsanlæg. Her finder du faciliteter og aktiviteter for enhver smag. For eksempel fitness, svømning, squash, basket, bordtennis, judo og meget, meget mere.

Hjortebakken - Andst

Andst er en støt voksende landsby med et velfungerende lokalsamfund, der rummer godt 800 glade borgere. Der findes både skole, institutioner og købmand i byen. Derudover kan byen også byde på både store og små erhvervsdrivende.

Motorvej E20 ligger inden for få kilometer, og køreturen til Vejen kan gøres på cirka 12 minutter, mens Kolding ligger 15 minutter væk.

Tuesbøl - Brørup

Naturskøn udstykning i det nordlige Brørup. De attraktive grunde er placeret med udsigt til den omkringliggende natur på den ene side og let adgang til byens faciliteter på den anden.

I Brørup er der rige muligheder for at dyrke idræt i Brørup Hallerne, se en film i Brørup Bio eller svømme i det lokale friluftsbad. Derudover findes der både skole, børnehaver og velfungerende indkøbsmuligheder.

Rybnersvej - Rødding

Rødding er den fjerdestørste by i Vejen Kommune. Byen har et solidt kulturliv, med omdrejningspunkt i multikultur- huset Rødding Centret. Her finder du to sportshaller, Rødding Bio, bibliotek, svømmehal, bowlingbaner, fitnesscenter og meget mere.

Byen har dagpleje, børnehave og skole, og området er desuden kendt som hjemsted for Rødding Højskole – Danmarks ældste højskole.

Planetparken - Jels

Skønne attraktive byggegrunde beliggende lige ved Jels Nedersø i det østlige Jels, hvor vandreruter og et nyt og moderne friluftsbad, samt kajakklub byder på fremragende naturoplevelser i nærområdet.

Byen tiltrækker aktive familier og er en attraktiv bosætnings- og udpendlerby. I Jels er der tid, natur og plads. Samtidig findes der gode institutioner og dagligvarebutikker.

Barsbøl Søndermark - Jels

Grundene i Barsbøl Søndermark ligger mellem smukke marker i naturskønne omgivelser. Kun få hundrede meter væk ligger både den skønne Nedersø og Jels Skole.

Jels er en by i børnehøjde. Her er attraktive og trygge rammer om det gode liv for hele familien med skoler, fritidsmuligheder, idrætstilbud og nærhed til naboerne.

Har du brug for hjælp til din flytning?

Hvis du overvejer eller allerede har ­besluttet dig for at flytte til Vejen Kommune, vil vi meget gerne hjælpe dig godt på vej.

Selvom det altid er en stor beslutning at flytte, er det vores mål at gøre den så let for dig som overhovedet muligt.

Måske savner du specifikke oplysninger eller et godt råd til lige netop din situation. I så fald er du mere end velkommen til at kontakte ­vores bosætningsguide, Marie Bøttcher, der kan fortælle dig meget mere om, hvad Vejen Kommune har at tilbyde dig som tilflytter.

Og ikke mindst, så kan hun guide dig til de rette personer i kommunen, som kan besvare dine spørgsmål. 

Find flere attraktive udstykninger

På vores tilflytterhjemmeside har vi samlet dine genveje til en række emner, som kan være relevante, hvis du går i flyttetanker.

Se mere på www.flyttilvejen.dk

Kontakt bosætningsguiden:

Marie Bøttcher Christensen
Tlf.: 79 96 60 52
Mobil. 30 58 62 31
E-mail: flyttil@vejen.dk
Send sikker post til bosætningsguiden