Velkommen til Lintrup!

Lintrup ligger midt mellem Kolding og Esbjerg, syd for Kongeåen.

Vildt

I Lintrups omegn ligger to turistattraktioner, Glad Zoo Park og Wellings Landsbymuseum. I Safari Zoo parken findes bl.a. små bjørne, hyæner, dingoer, losser, kænguruer, aber, yakokser, papegøjer, krokodiller, slanger og andre krybdyr. Et fantastisk sted for børnefamilier.

Lidt sydvest for Lintrup ligger Wellings Landsbymuseum, Danmarks mest særprægede museum. Det er et frilandsmuseum hvor du kan vandre i en rekonstrueret landsby fra omkring år 1900.

Lintrup by er mere end historie og vilde dyr. Her holder forskellige håndværk og virksomheder til rundt om i de nedlagte landbrug og i byen. I området omkring byen er store landbrug med mange dyr. I Lintrup by der børnecenter med børnehave, skole og SFO. Her bliver børnene under samme tag fra børnehave og til de går ud af 6. klasse. I byen er også et aktivitetscenter, som bruges både af børnecentret og foreninger; et naturligt samlingssted for byens borgere.

Lintrup ligger ved Kongeådalen. Fra Lintrup fører stier til Præsteskoven med fantastisk udsigt over Kongeåen. Her kan du nyde den dejlige natur i Kongeådalen.