Velkommen til Lindknud!

Lindknud ligger i den centrale del af Vejen Kommune lidt nord for Motorvej E20.

Med udsigt til Esbjerg og Lillebæltsbroen

I Lindknud er der både dagpleje, børnehave, skole og SFO. Børnehaven i Lindknud finder du lige i nærheden af skolen, og da der også er dagpleje i nabolaget, har du både førskole og skole-/fritidstilbud inden for ganske kort afstand.

Fritidsaktiviteter er der gode muligheder for i Lindknud, hvor du både kan motionere i idrætshallen med fx fodbold, badminton, gymnastik og du kan gå stavgang samt prøve kræfter med motocrossbanen. Borgerne i Lindknud er aktive i forhold til at gøre Lindknud til et godt sted at bo nu og i fremtiden. På frivillig basis er blandt andet etableret klubhus, billardklub, cykelklub.  - Og dine daglige indkøb klarer du også i en håndevending, da der er dagligvarebutik i byen.

Lindknud var indtil for ca. 125 år siden omgivet af hede, I dag er Lindknud omgivet af skove og store vidder. Her er gode udfoldelsesmuligheder og åbent rum i overflod, der indbyder til et aktivt liv. Der er mange rekreative områder i Lindknud og omegn. Et eksempel er Vittrup Baun (101 meter) der sammen med Stenbjerg (103 m) er Vejen Kommunes højeste punkter. Fra udsigtstårnet på baunen kan man i klart vejr se Lillebæltsbroen og skorstenen ved kraftværket i Esbjerg. Baunen er fredet; der blev i 1934 oprettet et selskab med henblik på at bevare den lyngklædte baun og det særegne landskab for eftertiden. Vittrup Baun ligger umiddelbart nordøst for Lindknud

Fra Lindknud har du også adgang til Holmeå og stisystemerne, som forbinder byen med Lindknud oplevelsespark. Lindknud oplevelsespark blev indviet i foråret 2010. Der er to shelters, der ligger for sig selv i den østlige ende af
området. I området er der også bålplads og en sø omkranset af høj bevoksning. Her kan der opsættes telt.

I Lindknud er der mulighed for et aktivt liv i en tryg hverdag med det nære som det basale. Her kan du købe hus til en fornuftig pris.