Velkommen til Brørup!

Genial central placering 

Brørup ligger i den centrale del af Vejen Kommune knap 10 km vest for Vejen by, og infrastrukturen i området er fordelagtig. Fra centrum har du kun et par kilometer til motorvejen, og regionaltog er også en mulighed. Hvis du er pendler, har du således nem og bekvem adgang til både Esbjerg, den centrale del af Trekantområdet og Billund Lufthavn.

Aktiv markeds by 

Brørup er et aktivt lokalsamfund med mangfoldige muligheder inden for både børnepasning, handel og fritidsaktiviteter.

Små børn kan blive passet i dagpleje, og når de vokser ud af den, er der flere daginstitutioner at vælge mellem. Skolebørnene kan starte i den nye fællesskole i Brørup eller på den lokale friskole. 10. klasse kan tages i Vejen. Efter skole kan børnene benytte sig af tilbuddene om henholdsvis SFO, fritidsklub og ungdomsklub.

Handels- og erhvervslivet i Brørup er varieret, så du har ikke alene dagligvareforretninger, men også specialbutikker, service, industri og landbrug omkring dig.

Fritidsaktiviteter skorter det heller ikke på, for du kan f.eks. dyrke idræt i Brørup Hallerne, gå i biografen eller bowlingcenter med vennerne, lave gymnastik eller gå i billard- og skytteforening. Du kan også svømme i Brørup friluftsbad . Endelig er byen kendt for sin husdyrauktion og Brørup Marked.

Masser af historie

Ca. fire kilometer i sydøstlig retning ligger Sønderskov Hovedgård, der er en herregård fra 1400-tallet. På herregården ligger Egnsmuseet på Sønderskov med genstande fra oldtiden til middelalderen og i forhallen en af Nordens ældste runesten på tre tons. I Tirslund Plantage ca. tre kilometer vest for Brørup findes en anden kæmpesten, nemlig Tirslundstenen, som er Danmarks næststørste vandreblok fra istiden.