Velkommen til Føvling!

Føvling ligger centralt i den vestlige del af Vejen Kommune mellem Holsted og Lintrup. Fra Føvling har du ca. ni kilometer til motorvej E20.

Føvling har et godt fællesskab med nabobyerne Tobøl og Stenderup. De tre byer holder eksempelvis fællesspisningen 'Spis på Tværs'. Lokalrådet 6683 varetager alle tre byers interesser.  

Se mere på byens facebookside

MERE OM FØVLING
Læs om afstande til og fra byen,  dagtilbud og skole, samt fritidsaktiviteter herunder.

                      ↓ ↓ ↓

Fra Føvling, kan du i din bil nå til...

Vejen på 19 min, Kolding: 31 min, Billund: 37 min, Esbjerg: 35 min, Haderslev: 43 min, Varde: 38 min, Odense: 1 t. 20 min, Århus: 1 t. 30 min.

Børnepasning og skoler i/tæt på Føvling

Du har rige muligheder for at få dine børn passet i Føvling, hvor der både er dagpleje til de helt små og Føvling Børnehave til de lidt større. Føvling Skole modtager elever fra 0.-6. klassetrin. 7., 8. og 9. kl. hører til Højmarkskolens distrikt. Højmarkskolen ligger i Holsted. En SFO ved navn Solstrålen er tilknyttet Føvling Skole, så dine børn kan blive på samme adresse.
Familie, børn og unge - Vejen Kommune

Foreninger i Føvling

Der er mange forskellige foreninger i byen, så mon ikke der også er en for dig:-) Fritidsaktiviteter skal du heller ikke køre efter. Sport spiller en central rolle. Hallen danner rammen om badminton, boldspil og gymnastik. Udenfor er der mulighed for udendørsaktiviteter så som boldspil, petanque og kroket. I foreningslivet er plads til alle, og der er fx. rideskole, spejdere, pensionistklub, motorcykelklub og idrætsklubber. Og hvis fiskeri er noget for dig, har du også mulighed for det. Føvling forsamlingshus bruges til foreningsaktiviteter men også til private fester. I hele lokalområdet Føvling-Tobøl-Stenderup arrangeres blandt andet byfester, musikfestival, koncerter, sportsstævner, fællesspisninger, loppemarkeder og høstfester.
Foreninger i Vejen Kommune