Velkommen til Rødding!

Rødding ligger i den sydlige del af Vejen Kommune. Esbjerg og den centrale del af Trekantområdet er let tilgængelige, da du kun har 17 km fra Rødding til motorvejen, og der er gode muligheder for at komme til Ribe.

Dine indkøb kan du også klare i Rødding, hvor der er varieret handelsliv. Inden for kort afstand finder du fx dagligvarebutikker og nogle specialbutikker.

Rødding er kendt som hjemsted for Danmarks ældste højskole -Rødding Højskole, grundlagt i 1844. Vejen Kommune har lange og stolte traditioner for højskoleophold og Højskolens lærere og elever tager aktiv del i lokallivet i Vejen Kommune. For eksempel har Rødding Højskole flere årlige arrangementer, som også kommer lokalbefolkningen til gode. 

Besøg byens hjemmeside

MERE OM RØDDING
Læs om afstande til og fra byen,  dagtilbud og skole, samt fritidsaktiviteter herunder.

                      ↓ ↓ ↓

 

Fra Rødding, kan du i din bil nå til...

Vejen på 19 min, Kolding: 32 min, Billund: 46 min, Esbjerg: 44 min, Haderslev: 31 min, Varde: 46 min, Odense: 1 t. 22 min, Århus: 1 t. 32 min.

Børnepasning og skoler i/tæt på Rødding

Du har gode muligheder i Rødding for at få dine børn passet og undervist. Der er dagpleje til de allermindste, og når de bliver lidt større, kan du vælge mellem offentlig og privat børnehave. I Rødding Skole kan dit barn få undervisning fra 0.-9. klassetrin, mens 10. kl., er i Vejen. Store børn og unge har mulighed for at være sammen i Rødding Ungdomsklub.
Familie, børn og unge - Vejen Kommune

Foreninger i Rødding

Der er mange forskellige foreninger i byen, så mon ikke der også er en for dig:-) I Rødding findes et solidt kulturliv. Det skyldes blandt andet Rødding Centret, som rummer en biograf - Rødding Bio, et bibliotek, en svømmehal, fire bowlingbaner, skydebaner, fitnesscenter, svømmehal og mini-badeland, to sportshaller, Rødding ungdomsklub samt andre foreninger i byen, konferencesale, overnatnings-faciliteter, spillehal og lokaler for fodboldklubben, da Rødding Stadion ligger lige ved Rødding Centret.
Foreninger i Vejen Kommune