Velkommen til Jels!

Jels ligger i den sydøstlige del af Vejen Kommune. Herfra har du god adgang til hele nærområdet, herunder Vojens, Rødding og Kolding og det øvrige Trekantområde. F.eks. har du ca. 20 km til Kolding.

Ønsker du gode muligheder for at komme ud i det fri og opleve, er Jels det rigtige sted for dig og din familie. 

Byens beliggenhed ved marker, skov og Jels søerne danner de smukkeste rammer om naturoplevelser. Stierne rundt om både Neder- og Midtsø er oplagte til vandreture.

Du har mulighed for at svømme fra badebroen ved Jels Friluftsbad, der er opdelt i flere bassiner, så det er sikkert at bade for alle aldersgrupper. Ved Nedersø findes også Jels Natur- og Planetsti, Jels Vikingeby, golfbane.

Besøg byens hjemmeside

MERE OM JELS
Læs om afstande til og fra byen,  dagtilbud og skole, samt fritidsaktiviteter herunder.

                      ↓ ↓ ↓

Fra Jels, kan du i din bil nå til...

Vejen på 18 min, Kolding: 26 min, Billund: 45 min, Esbjerg: 49 min, Haderslev: 23 min, Varde: 52 min, Odense: 1 t. 17 min, Århus: 1 t. 27 min.

Børnepasning og skoler i/tæt på Jels

I Jels finder du både skole og daginstitutioner.
Familie, børn og unge - Vejen Kommune

Foreninger i Jels

Ud over aktiviteter i naturen er der mange sports- og foreningsmuligheder. F.eks. badminton, fodbold, gymnastik, håndbold, karate, løbemotion, volleyball, jagt, krolf, eftermiddagshøjskole, junior og ungdomsklub. Jels er også hjemsted for Jels Vikingespil. Vikingespillene i Jels har vokset sig frem som én af landsdelens største kultur-institutioner, der har imponeret med de mange frivillige medvirkendes gå-på-mod, ukuelige vilje samt entusiasme.
Foreninger i Vejen Kommune