Velkommen til Lindknud!

Lindknud ligger i den centrale del af Vejen Kommune lidt nord for Motorvej E20.

Fra Lindknud har du også adgang til Holmeå og stisystemerne, som forbinder byen med Lindknud oplevelsespark. Parken blev indviet i foråret 2010. Der er to shelters, der ligger for sig selv i den østlige ende af området. I området er der også bålplads og en sø omkranset af høj bevoksning. Her kan der opsættes telt. 

I Lindknud er der mulighed for et aktivt liv i en tryg hverdag med det nære som det basale.

Besøg byens facebookside

MERE OM LINDKNUD
Læs om afstande til og fra byen,  dagtilbud og skole, samt fritidsaktiviteter herunder.

                      ↓ ↓ ↓

 

Fra Lindknud, kan du i din bil nå til...

Vejen på 15 min, Kolding: 28 min, Billund: 23 min, Esbjerg: 32 min, Haderslev: 46 min, Varde: 35 min, Odense: 1 t. 16 min, Århus: 1 t. 25 min.

Børnepasning og skoler i/tæt på Lindknud

I Lindknud er der både dagpleje, børnehave, skole og SFO. Børnehaven i Lindknud finder du lige i nærheden af skolen, og da der også er dagpleje i nabolaget, har du både førskole og skole-/fritidstilbud inden for ganske kort afstand.
Familie, børn og unge - Vejen Kommune

Foreninger i Lindknud

Der er mange forskellige foreninger i byen, så mon ikke der også er en for dig:-) Fritidsaktiviteter er der gode muligheder for i Lindknud, hvor du både kan motionere i idrætshallen med fx fodbold, badminton, gymnastik og du kan gå stavgang samt prøve kræfter med motocrossbanen. Borgerne i Lindknud er aktive i forhold til at gøre Lindknud til et godt sted at bo nu og i fremtiden. På frivillig basis er blandt andet etableret klubhus, billardklub, cykelklub
Foreninger i Vejen Kommune