Velkommen til Brørup!

Brørup ligger i den centrale del af Vejen Kommune knap 10 km vest for Vejen by, og infrastrukturen i området er fordelagtig. Fra centrum har du kun et par kilometer til motorvejen, og regionaltog er også en mulighed. Hvis du er pendler, har du således nem og bekvem adgang til både Esbjerg, den centrale del af Trekantområdet og Billund Lufthavn.

Brørup er den 2.største by i Vejen Kommune. 

Her er et aktivt lokalsamfund med mangfoldige muligheder inden for både børnepasning, handel og fritidsaktiviteter.

Byen er kendt for sin husdyrauktion og Brørup Marked.

Besøg en af byens facebooksider

MERE OM BRØRUP
Læs om afstande til og fra byen,  dagtilbud og skole, samt fritidsaktiviteter herunder.

                      ↓ ↓ ↓

 

Fra Brørup, kan du i din bil nå til...

Vejen på 12 min, Kolding: 33 min, Billund: 33 min, Esbjerg: 30 min, Haderslev: 43 min, Varde: 32 min, Odense: 1 t. 12 min, Århus: 1 t. 23 min.

Børnepasning og skoler i/tæt på Brørup

Små børn kan blive passet i dagpleje, og når de vokser ud af den, er der flere daginstitutioner at vælge mellem. Skolebørnene kan starte på Brørup skole eller på den lokale friskole. 10. klasse kan tages i Vejen. Efter skole kan børnene benytte sig af tilbuddene om henholdsvis SFO, fritidsklub og ungdomsklub.
Familie, børn og unge - Vejen Kommune

Foreninger i Brørup

Der er mange forskellige foreninger og fritidsaktiviteter i byen. Du kan f.eks. dyrke idræt i Brørup Hallerne, gå i biografen eller bowlingcenter med vennerne, lave gymnastik eller gå i billard- og skytteforening. Du kan også svømme i Brørup friluftsbad.
Foreninger i Brørup