Velkommen til Vejen!

Vejen by ligger centralt i Vejen Kommune og er kommunens største by.

Vejen by ligger meget centralt og har et livligt handelsliv med gode indkøbsmuligheder i større og mindre dagligvarebutikker samt et bredt udvalg af special- og kædebutikker. 

Vejen by har alt, hvad du behøver i det daglige og mere til. Her er daginstitutioner, folkeskoler, ungdomsuddannelser med gymnasium og handelsskole, stisystemer og et aktivt fritidsliv. Her er et sprudlende foreningsliv med amatørteater, idræt og meget mere kombineret med oceaner af grøn natur.

I Vejen er der boliger til ethvert behov, hvad enten du er en børnefamilie, alene eller drømmer om en seniorbolig. Her findes både lejeboliger, huse til salg og byggegrunde.

Det internationalt anerkendte Vejen Kunstmuseum er placeret i centrum af Vejen by.

Se hvad der sker i Vejen by


MERE OM VEJEN
Læs om afstande til og fra byen,  dagtilbud og skole, samt fritidsaktiviteter herunder.

                      ↓ ↓ ↓

 

Fra Vejen, kan du i din bil nå til...

Kolding: 21 min. Billund: 32 min. Esbjerg: 35 min. Haderslev: 38 min. Varde: 37 min. Odense: 1 t. 9 min. Århus: 1 t. 20 min

Børnepasning og skoler i/tæt på Vejen

Inden for en radius af ca. 10 km. finder du: 42 dagplejere 8 børnehaver 9 folkeskoler/børnecentre 2 privatskoler 4 efterskoler
Familie, børn og unge - Vejen Kommune

Foreninger i Vejen

Der er mange forskellige foreninger i byen, så mon ikke der også er en for dig:-) Af eksempler kan nævnes: Fritids- og kulturlivet blomstrer Vejen Idrætscenter og Sportscenter Danmark har været med til at placere Vejen på landkortet. I Vejen Idrætscenter, der er et af Danmarks førende idrætsanlæg, summer det altid af liv og aktiviteter for børn og voksne. Du kan gå til næsten alt hvad hjertet begærer som fitness med et væld af holdtræning samt squash, svømning og spring. Derudover er der en lang række foreningsidræt så som gymnastik, basket, fodbold, håndbold, bordtennis, karate og meget mere.  Studio 73 - det lokale fritidsteater - tilbyder en vifte af aktiviteter, som spænder fra håndværk til kunstneriske udfoldelser- med andre ord fra opbygning af scener, rekvisitopbygning, lyd- og lysarbejde, syning og tilvirkning af kostumer, korsang, eget orkester, bigband, dukketeater, underholdningsgruppe, skuespil for børn, unge og voksne samt ikke mindst koncert- arrangementer med kendte musikere- i alt et musikkulturhus i beskedent regi. 
Fritidsaktiviteter i Vejen Kommune