Nogle har svært ved at få enderne til at nå sammen. Andre bor i Vejen Kommune.

Livet i Vejen Kommune

Velkommen til Vejen Kommune. Med vores unikke placering i Syddanmark kan du på under en time nå +350.000 arbejdspladser. Og vi er en kommune, hvor du med de overkommelige huspriser og vores mange jobmuligheder kan skabe dig et godt liv med overskud – både på budgettet og i hverdagen.

Livet i Vejen Kommune handler om meget mere end arbejde. Her kan du både eje og leje dit næste hjem i by eller på land uden at bruge unødvendigt mange penge på kvadratmeterne. Det giver mulighed for at leve et aktivt familieliv med plads til fællesskaber i foreninger og på tværs af grundarealer.

Klik rundt på siden, og bliv klogere på, hvordan dit liv i Vejen Kommune kan se ud.

Turist i dit eget område? 

Bor du i Vejen Kommune og vil du lære dit område endnu bedre at kende, så besøg hjemmesiden VisitVejen. Her finder du blandt andet informationer om spisesteder, overnatning, ture i naturen samt aktiviteter og events. 

Besøg hjemmesiden VisitVejen her

Drømmehuset i Vejen blev basen for familieliv og karriere

Efter deres studietid i henholdsvis Aarhus og Odense flyttede Rikke Schmidt og Marc Piil til Vejen. Gode boligpriser, flot natur, perfekt infrastruktur og en overraskende levende by trak parret til området.
Drømmehuset i Vejen blev basen

Mette flyttede til Vejen for at jagte konditordrømmen

19-årige Mette Markmann-Eriksen flyttede i 2017 fra Nordsjælland til Vejen og en læreplads hos Kageriet i Holsted. Her har den kreative konditorelev fundet sig godt til rette i en velfungerende hverdag med faglige udfordringer, luft i budgettet og et smil på læben.
Flyttede til Vejen for at jagte drømmen