Nogle har svært ved at få enderne til at nå sammen. Andre bor i Vejen Kommune.

Livet i Vejen Kommune

Velkommen til Vejen Kommune. Med vores unikke placering i Syddanmark kan du på under en time nå 335.600 arbejdspladser. Og vi er en kommune, hvor du med de overkommelige huspriser og vores mange jobmuligheder kan skabe dig et godt liv med overskud – både på budgettet og i hverdagen.

Livet i Vejen Kommune handler om meget mere end arbejde. Her kan du både eje og leje dit næste hjem i by eller på land uden at bruge unødvendigt mange penge på kvadratmeterne. Det giver mulighed for at leve et aktivt familieliv med plads til fællesskaber i foreninger og på tværs af grundarealer.

Klik rundt på siden, og bliv klogere på, hvordan dit liv i Vejen Kommune kan se ud.

Turist i dit eget område? 

Bor du i Vejen Kommune og vil du lære dit område endnu bedre at kende, så besøg hjemmesiden VisitVejen. Her finder du blandt andet informationer om spisesteder, overnatning, ture i naturen samt aktiviteter og events. 

Besøg hjemmesiden VisitVejen her

Drømmehuset i Vejen blev basen for familieliv og karriere

Efter deres studietid i henholdsvis Aarhus og Odense flyttede Rikke Schmidt og Marc Piil til Vejen. Gode boligpriser, flot natur, perfekt infrastruktur og en overraskende levende by trak parret til området.
Drømmehuset i Vejen blev basen

Mette flyttede til Vejen for at jagte konditordrømmen

19-årige Mette Markmann-Eriksen flyttede i 2017 fra Nordsjælland til Vejen og en læreplads hos Kageriet i Holsted. Her har den kreative konditorelev fundet sig godt til rette i en velfungerende hverdag med faglige udfordringer, luft i budgettet og et smil på læben.
Flyttede til Vejen for at jagte drømmen