Nogle har svært ved at få enderne til at nå sammen. Andre bor i Vejen Kommune.

Livet i Vejen Kommune

Velkommen til Vejen Kommune. Med vores unikke placering i Syddanmark kan du på under en time nå 335.600 arbejdspladser. Og vi er en kommune, hvor du med de overkommelige huspriser og vores mange jobmuligheder kan skabe dig et godt liv med overskud – både på budgettet og i hverdagen.

Livet i Vejen Kommune handler om meget mere end arbejde. Her kan du både eje og leje dit næste hjem i by eller på land uden at bruge unødvendigt mange penge på kvadratmeterne. Det giver mulighed for at leve et aktivt familieliv med plads til fællesskaber i foreninger og på tværs af grundarealer.

Klik rundt på siden, og bliv klogere på, hvordan dit liv i Vejen Kommune kan se ud.

Mette flyttede til Vejen for at jagte konditordrømmen

19-årige Mette Markmann-Eriksen flyttede i 2017 fra Nordsjælland til Vejen og en læreplads hos Kageriet i Holsted. Her har den kreative konditorelev fundet sig godt til rette i en velfungerende hverdag med faglige udfordringer, luft i budgettet og et smil på læben.
Flyttede til Vejen for at jagte drømmen

Vejen byder på meget mere, end du lige tror

Det er Marit og Søren Lehmanns oplevelse. De flyttede i 2008 fra København til Vejen og blev positivt overraskede over huspriserne.
Vejen har meget at byde på

Genial placering lige midt i jobmulighederne

Ellen Møller Hansen og hendes tidligere samlever Michael har boet mange steder, inden de flyttede til Brørup, hvor de begge stadig bor, fordi her har de mange muligheder inden for kort køreafstand.
Genial placering lige midt i jobmulighederne