Konkurrencebetingelser fotokonkurrence

Hvad er konkurrencebetingelserne?
På Facebook og Instagram har du mulighed for at dele dit bedste sommerbillede fra Vejen Kommune og dermed være med til at vise, hvor skøn vores kommune er her i sommermånederne. På den måde kan du deltage i vores fotokonkurrence, hvor vinderen løber med en lækker præmie fra Ribehøj.

Måske har du skudt et flot foto af Jels Sø en sommerdag, taget et drømmebillede ved Kongeåstien eller bare foreviget familien med is på gågaden i Vejen. Det eneste kriterie til billedet er, at det er taget i Vejen Kommune. Skriv derfor også sammen med billedet, hvor i Vejen Kommune, det er taget.

Det er kun kommentarer på det oprindelige opslag, der er i betragtning til at vinde – så hvis du deler opslaget, så link til det oprindelige, så folk svarer herpå.

Hvordan deltager jeg?
Når du har taget dit billede eller fundet din favorit i sommerarkivet, kan du deltage på to måder:

  1. Du kan uploade dit billede i kommentarfeltet til konkurrenceopslaget på Facebook eller på Vejen Kommunes Facebook-side (facebook.com/VejenKommune).
  2. Du kan også uploade dit billede til Instagram og bruge hashtagget #SommerIVejenKommune eller tagge Vejen Kommunes Instagram-konto (@VejenKommune) i billedet. Men husk, at din Instagram-konto skal være åben, for at vi kan se og bedømme dit billede som en del af konkurrencen. Det kan du ændre under ”rediger profil” – ”billeder er private”.

Hvad skal jeg tænke over i forhold til portrætter?
Vi vil gerne kunne bruge billederne fra konkurrencen, men vi må ikke bruge billeder af portrætlignende karakter uden skriftligt samtykke. Derfor vil vi hellere have situationsbilleder eller billeder uden mennesker på.

Situationsbilleder er billeder, hvor en aktivitet, situation eller et sted er det egentlige formål med billedet, og hvor der gerne optræder flere personer på billedet. 

Portrætbilleder er billeder, hvor formålet er at afbilde en eller flere bestemte personer.

På et situationsbillede ser man f.eks. tre børn på en legeplads, og det kunne lige så godt være tre andre børn man så. Formålet er ikke at vise "Valdemar, Sofus og Alma" men at vise, at her er en legeplads, hvor børn kan have det sjovt.

Vær også meget varsom, hvis du tager billeder med andre mennesker på, hvis du ikke har spurgt, om de vil fotograferes - de har måske ikke lyst til pludseligt at se sig selv på de sociale medier. Læg heller ikke billeder op, som andre kan føle sig krænkede af. 

Hvordan og hvornår udtrækker I vinderen?
Vi udtrækker én vinder blandt de indsendte fotos, som på bedste vis illustrerer sommeren i Vejen Kommune. Medarbejdere i Udvikling & Erhverv i Vejen Kommune vurderer og bedømmer, hvilket af billederne, der har fortjent at vinde. Medarbejdere i Udvikling & Erhverv i Vejen Kommune kan ikke deltage i konkurrencen.

Vinderen udvælges mandag d. 6. august og offentliggøres på www.facebook.com/vejenkommune. Da vi ikke må kontakte vinderen direkte, skal vinderen sende en mail til ct@vejen.dk for at få præmien. 

Hvordan bliver mit billede brugt?
Vejen Kommune forbeholder sig retten til at bringe konkurrencens billeder på Facebook og Instagram samt kommunens hjemmesider.

Hvad kan jeg vinde?
Vinderen får æren af – sammen med en valgfri partner – at nyde et gourmet-ophold på Ribehøj i Føvling. 

Præmien består af:

  • En overnatning i panoramasuite
  • Mousserende velkomstsdrink
  • Fire-retters menu inklusiv vinmenu, kaffe og sødt
  • Morgenmad.

Tidspunktet aftaler vinderen og Ribehøj.

Præmien kan ikke veksles til kontanter, og den skal benyttes inden 6. august 2019.

Skal jeg betale skat af præmien?
Nej. Vejen Kommune har betalt gevinstafgift (17,5 procent) på præmiens værdi, så du ikke selv behøver at gøre det.

Husk at følge med i konkurrencen på Facebook (www.facebook.com/vejenkommune).

Disclaimer
Denne fotokonkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.