Søg job i Vejen Kommune

Har du skruet hænderne rigtig på? Så kan du uden tvivl finde en virksomhed i Vejen Kommune, der mangler lige netop dig. Vi har knap 20.000 arbejdspladser inden for kommunegrænsen – særligt til kloge hænder med en faglært eller ufaglært baggrund. Og der er også rig mulighed for at arbejde udenfor kommunegrænsen – på en time kan du nå 335.600 arbejdspladser i Trekantområdet.

Kunne du tænke dig dit næste job i Vejen Kommune? I søgefeltet nedenfor finder du ledige stillinger – både private og offentlige – indenfor Vejen Kommunes grænser.

Hvis der ikke er et job ledigt, kan du søge på jobs i Trekantområdet her.


Alle jobs » Salg » Jobvisning

Frøs Sparekasse lander i Brørup – vi søger et stærkt team

Frøs Sparekasse, Rødding, Danmark

Ansøgningsfrist: 25. april 2019

Vi søger lige nu privatrådgivere til teamet, som skal være med til at opbygge en stærk, lokal filial i Brørup. Vi vil være det foretrukne pengeinstitut i lokalområdet – vil du med på rejsen?

Frøs Sparekasse har en klar vision om at være en selvstændig sparekasse med en stærk, lokal og nærværende profil - med et solidt økonomisk fundament. Som en del af vores strategi kigger vi altid mod nye vækstmuligheder, hvor vi samtidig kan styrke de lokalområder, som vi er en del af.

Derfor er vi glade for, at vi pr. 1. maj 2019 kan åbne dørene i en ny privatafdeling i Brørup. Vi har allerede fundet en god beliggenhed – vil du være med til at udfylde rammerne?

Du brænder for at være tæt på kunderne med professionel rådgivning og at skabe tætte relationer til både nye og bestående kunder i Brørup. Du kan også skabe trygge rammer for økonomisk frihed, så kunderne kan leve det liv, de ønsker og drømmer om – også i hverdagen.

Du bliver en del af et pengeinstitut med fokuseret vækststrategi og med højt fokus på stærke værdier og fællesskab. Frøs Sparekasse er i en spændende udvikling, som blandt andet er nedskrevet i vores strategi frem mod vores 150 års fødselsdag, Kurs22. Med vores strategiske fokus har vi blandt andet oprettet fire erhvervscentre, og på privat understøttes væksten og tilgangen af nye kunder med et internt servicecenter og det unikke rådgivningsværktøj Advisor.

Dit ansvar bliver i høj grad at rådgive kunderne indenfor vores forretningsområder, hvor især boligfinansiering fylder meget. Her har vi blandt andet med succes lanceret et unikt boliglån til boligkøbere i vores område.

Du er engageret i lokalområdet og vil desuden sammen med dine kollegaer være lokal ambassadør for sparekassen. Det viser sig for eksempel i, at du er glad for at møde dine kunder til arrangementer, også efter arbejde. Du hilser og giver et smil - du kan faktisk ikke lade være.

Du nyder både personlige og faglige udfordringer, og du trives i at have indflydelse på egen hverdag. Du vil hurtigt opleve vores strategiske fokus og efterleve vores fem nye værdier; lokal, kompetent, enkelt, ser mennesket i kunden og godt købmandsskab.

Du brænder for at:
  • arbejde teamorienteret og med "nybyggerånd"
  • give kunder en unik oplevelse med god, professionel rådgivning i trygge rammer
  • være i et arbejdsmiljø med et højt aktivitetsniveau.
Vi kan tilbyde dig:
  • et spændende job i et spændende område, hvor vi ønsker fortsat vækst
  • mulighed for at bringe dine kompetencer i spil
  • et kompetent hold med et højt humør og uhøjtidelig omgangstone
  • en nærværende og lokal sparekasse med et stærkt image og med en ambitiøs vækststrategi
  • en arbejdsplads som værdsætter et stærkt fællesskab og en lokal tilknytning til vores kunder.
Interesseret?

Er du interesseret og vil være med til en succesfuld åbning af vores nye filial i Brørup? Send din ansøgning via www.frøs.dk/job – vi ansætter løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte privatdirektør Per Rick på 61 19 08 66 eller HR-chef Joan Mortensen på 25 42 42 55.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b9b4a019)


Se opslaget på Ofir.dk