Find dit drømmejob

Har du skruet hænderne rigtig på? Så kan du uden tvivl finde en virksomhed i Vejen Kommune, der mangler lige netop dig. Vi har knap 20.000 arbejdspladser inden for kommunegrænsen – særligt til kloge hænder med en faglært eller ufaglært baggrund. Og der er også rig mulighed for at arbejde udenfor kommunegrænsen – på en time kan du nå +350.000 arbejdspladser i Trekantområdet.

Kunne du tænke dig dit næste job i Vejen Kommune? I søgefeltet nedenfor finder du ledige stillinger – både private og offentlige – indenfor Vejen Kommunes grænser.

Hvis der ikke er et job ledigt, kan du søge på jobs i Trekantområdet her.


Alle jobs » Industri » Jobvisning

Klargøringsmand søges til vores landbrugsafdeling

STENDERUP A/S, Rødding, Danmark

Ansøgningsfrist: 15. marts 2021

Klargøringsmand søges til vores landbrugsafdeling

Stenderup A/S

  • Vil du være en del af vores team som står for klargøring af nye fuldfodervogne samt svejsning og ophugning af brugte fuldfodervogne?

"Du bliver en del af et værksted med gensidig respekt, høj faglig stolthed og en smule værkstedshumor," fortæller din nye kollega, Finn Kornbeck.

Hos Stenderup A/S får du ansvar og stor indflydelse på vores værksted. Arbejdstiderne er familievenlige; fra mandag til torsdag fra kl. 7.30 til 16 og fredag til 14.15. Vi praktiserer flekstid, så du er selv med til at tilrettelægge din arbejdsdag.

Velkommen til Stenderup A/S

Stenderup er en privatejet virksomhed fra 1936, der går 3 generationer tilbage. Siden 1936 har vi specialiseret os i salg af kvalitetsmaskiner til landbruget og entreprenørvirksomheder. Vi er markedsledende inden for specialiserede landbrugsmaskiner fra bl.a. Trioliet, Seko og Gehl.

Klargøring af landbrugsprodukter

Vi har mange ordrer, så du kan se frem til en dag, der går hurtigt, mens du sørger for at klargøre vores landbrugsprodukter – typisk foderblandere men der forekommer også diverse andre landbrugs- og svejseopgaver. En sjælden gang imellem er du også med ude i marken for at igangsætte foderblanderne eller lignende.

Kom indenfor i et hjælpsomt team

Du bliver en del af et team, der hjælper hinanden på kryds og tværs og vægter fleksibilitet højt. Så går det hele lidt lettere. Samtidig bliver du en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra gulv til loft – du kan altid gå til chefen og være helt sikker på, at du bliver hørt. Her kigger vi dig ikke over skuldrene i hverdagen, og du har stor frihed til at planlægge dine egne dage.

Er det dig, vi mangler?

Vi forventer at du har hænderne skruet rigtigt på og at du mod på en afvekslende hverdag hvor to dage ikke er ens. Vi ser det som en fordel at du har uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker, entreprenørmaskinmekaniker, smed eller tilsvarende, men det er ikke et krav, så længe du har kendskab til og erfaring med svejsning samt at du har hænderne skruet rigtigt på.

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører, Finn Kornbeck på +45 22 60 61 55. Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@stenderup.eu. Vi inviterer kandidater til samtale løbende, og der er ansættelse hurtigst muligt, så søg allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 Se opslaget på Ofir.dk