Det siger de faglærte

Overvejer du en karriere inden for et af de mange spændende håndværkerfag i Vejen Kommune?

 

På denne side kan du læse om tidligere og nuværende faglærte selv siger om at arbejde - og for manges vedkommende også at bo - i Vejen Kommune. 

 

Mohamed Rashid, smed hos Epoke i Vejen

- Jeg blev udlært hos Epoke, hvor jeg er rigtig glad for mine gode kolleger. Og så er det perfekt, at arbejdspladsen ligger tæt på, hvor jeg bor. Vejen er en stille og rolig handelsby. I min fritid bruger jeg Fitness4U, og jeg kommer også i Vejen Idrætscenter, hvor vi får rabat som medarbejdere i Epoke.

Rasmus Reese Østdal, smed hos Dansk Smede- og Maskinteknik i Rødding

- Arbejdet hos DSM er meget alsidigt, og hvis man tager ansvar, får man lov til vildt mange ting. Det kan for eksempel være monteringsopgaver ude af huset. Endda nogle gange i Tyskland. Jeg bor i Fredericia med min kæreste. Jeg kunne godt finde på at flytte tilbage til Vejen Kommune, hvis jeg kan lokke hende med.

Jesper B. Pedersen, slagter hos SuperBrugsen i Brørup

- Det bedste ved mit arbejde er mine kolleger. Vi har et godt hold med et supergodt samarbejde, hvor der er plads til, at vi kan have det sjovt sammen. Jeg bor i Vejen, og det meste af min omgangskreds er her fra området. I min fritid spiller jeg fodbold i Føvling – en lille by tæt på Brørup.

Benjamin Sørensen, slagter hos Holsted Slagtehus i Holsted

- Det bedste ved at være slagter hos Holsted Slagtehus er, at det er et meget alsidigt arbejde. Jeg har efterhånden været her i seks år, og i al den tid har jeg oplevet en god selvstændighed i det daglige. Jeg er født og opvokset i Holsted, hvor jeg derfor også har mine venner og min familie tæt på. Her er et virkelig godt nærmiljø – og så er jeg rigtig glad for at bruge fitnesscentret i Medius Holsted.

Dani Hauritz, slagterlærling hos Danish Crown Beef i Holsted

- Jeg brænder virkelig for slagterfaget. Her på Danish Crown har jeg et rigtig godt forhold til mine kolleger, og det er rart at have nogle at tale med i løbet af arbejdsdagen. Forholdene er rigtig gode, og mine arbejdstider gør det nemt for mig at hente min datter i dagplejen hver dag. Jeg bor i Vamdrup, men jeg kunne sagtens overveje at flytte til en by i Vejen Kommune.

Mette Markmann-Eriksen, konditorelev hos Kageriget i Holsted

- Grunden til at jeg søgte læreplads hos Kageriet var, at jeg syntes deres arbejde var rigtig grundigt. Og jeg kunne godt lide den slags kager de laver. Både de store bryllupskager og de små petit fours, som vi sælger i vores café. Det, der tiltaler mig mest ved konditorfaget er at se, når kunderne spiser mine kager. At se, hvor glade de bliver for det, jeg kan lave med mine hænder. Hvis jeg stadig kan få lov til at arbejde her i området, vil jeg helt klart blive boende her i Vejen. Jeg synes, at Vejen er et helt fantastisk sted at bo.

Jakob Tonnesen, elektrikerlærling hos Schrøder i Holsted

- Mine kolleger er både flinke og erfarne, og vi har nogle gode ledere. Vi kan lave sjov med hinanden – når der er tid til det. Jeg bor i Holsted – kun nogle få hundrede meter væk fra Schrøder. Det er en by med et roligt landsbyliv og gode handelsmuligheder.

David Gjerlevsen, elektrikerlærling hos Pro-Automatic i Holsted

- Jeg lærer virkelig meget af at være hos Pro-Automatic. Der er et højt fagligt niveau, og jeg har fået en meget større viden inden for mit fagområde end mine medstuderende på teknisk skole. Samtidig er der også plads til, at jeg kan have det sjovt med mine kolleger. Jeg bor i Føvling, som er en fredelig og tryg by. Det kan jeg godt lide.

Emil Festersen, i lære som EUX elektriker hos it-el i Vejen

- Som lærling hos it-el får man virkelig lov til at være selvkørende. Opgaverne er meget varierede, og jeg føler, jeg lærer en masse. Samtidig har jeg nogle gode kolleger, der gør det sjovt at komme på arbejde hver morgen. Jeg bor i Skodborg, tæt på Vejen. Her kan jeg godt lide at komme i Vejen Idrætscenter, hvor jeg blandt andet bruger svømmehallen meget. Vejen har et godt byliv og natteliv for unge som jeg selv.

Simon Mørk Jørgensen, smed hos Epoke i Vejen

- Det gør mig stolt at arbejde med et internationalt produkt. Jeg er glad for mit fag og den store diversitet, der er i mit daglige arbejde. Og så er det et plus, at arbejdstiderne er fleksible. Jeg bor i Vejen, hvor jeg har både familie og venner tæt på. Det er en fredelig by, som har rigtig gode togforbindelser, når man for eksempel skal til København.