Kongstedgårds Alle - delområde 2 og 3

Eftertragtede byggegrunde sælges i helt ny udstykning vest for Vejen. 

Kongstedgårds Alle

Har du lyst til at bo tæt ved naturen og i cykelafstand til skole, et af Danmarks største idrætscentre, togstation, motorvej og de mange indkøbsmuligheder i byens centrum, med et stærkt erhvervs- og handelsliv, så er Kongstedgårds Alle måske stedet for dig.

Kongstedsgårds Alle ligger placeret i den sydlige del af Vejen by, nær Askov, i forlængelse af vores populære boligområde Kongevænget.
Samtidig er du tæt på historien med Hærvejen, der løber lige forbi udstykningerne (Ø. Skibelundvej), naturen med bl.a. området ved Skibelund Krat og Kongeåen.

Vejen er med sine godt 9.700 indbyggere den største by i kommunen. Her er et sprudlende kultur- og foreningsliv, der byder på alt fra amatørteater og et anerkendt kunstmuseum til idræt i alle afskygninger. Byen er desuden omgivet af oceaner af grøn natur samt stisystemer, der gør det nemt og trygt at komme omkring i området.

Byens bankende hjerte er Vejen Idrætscenter i vestbyen, der altid summer af liv for både børn og voksne. Her finder du faciliteter og aktiviteter for enhver smag. Herunder fitness, svømning, gymnastisk, håndbold, bordtennis, squash og meget, meget mere.

Vejen har et aktivt handelsliv med både store og små dagligvarebutikker samt et bredt udvalg af specialvarebutikker. Og logistisk er byen godt placeret tæt på motorvej E20, mens regionaltoget stopper på byens station.  

Kongstedgårds Alle - delområde 2 og 3
Grund Areal Pris Status
Kongstedgårds Alle 5 1.036 m2 393.680 kr. Ledig

Mindste priserne er inkl. moms og stikledningsbidrag til fjernvarme og ekskl. tilslutningsbidrag til øvrige forsyningsselskaber.

Sammen med købesummen vil Vejen Kommune opkræve tilslutningsbidrag til kloak 64.681,88 kr., el 18.500 kr. samt et hovedanlægsbidrag og forsyningsledningsbidrag til vand 29.375 kr. Alle priser er inklusiv moms.

I alt opkræves 112.556,88 kr. inklusiv moms udover købesummen, da Vejen Kommune allerede har afholdt udgiften hertil.

 

Generelt for grundene:

Ifølge Region Syddanmark er der ikke registreret forurening på grundene. 

Tingbogsattest udleveres ved en handel. Ønskes den udleveret på forhånd, kan du bestille den her.

Bestil en tingsbogsattest

Har du spørgsmål?

Spørgsmål om udformning af overkørsler og generelle forhold omkring byggemodningen: Emil Y. Lund, Vejen Kommune, eyl@vejen.dk, tlf.: 79 96 62 74.

Spørgsmål om håndtering af regnvand og muligheder for individuelle løsninger: Bent Kristoffersen, Vejen Forsyning, bekr@vejenforsyning.dk tlf.: 76 32 66 03

Spørgsmål om udformning af byggeri og krav i forbindelse med byggetilladelse:
Vores byggesagsbehandlere: teknik@vejen.dk eller tlf.: 79 96 61 49

Spørgsmål til selve købsprocessen eller andre forhold: Rikke Gaarde Andersen, Vejen Kommune, riga@vejen.dk, tlf.: 79 96 60 75


Grøn = ledig / Lysegrøn = reserveret (kontakt os for nærmere info)