Vejen - Kongehøj

1.049 attraktive m2 til salg i Vejen.

I et nybyggerkvarter i det sydvestlige hjørne af Vejen finder du denne attraktive byggegrund på 1.049 m2. Området har marker og natur mod syd, mens det centrale Vejen ligger knap 3,5 kilometer mod nord. 

Vejen er med sine godt 9.700 indbyggere den største by i kommunen. Her er et sprudlende kultur- og foreningsliv, der byder på alt fra amatørteater og et anerkendt kunstmuseum til idræt i alle afskygninger. Byen er desuden omgivet af oceaner af grøn natur samt stisystemer, der gør det nemt og trygt at komme omkring i området.

Byens bankende hjerte er Vejen Idrætscenter i vestbyen, der altid summer af liv for både børn og voksne. Her finder du faciliteter og aktiviteter for enhver smag. Herunder fitness, svømning, gymnastisk, håndbold, bordtennis, squash og meget, meget mere. 

Vejen har et aktivt handelsliv med både store og små dagligvarebutikker samt et bredt udvalg af specialvarebutikker. Og logistisk er byen godt placeret tæt på motorvej E20, mens regionaltoget stopper på byens station.   

Byggegrunde Kongehøj nr. 197
Grund Areal Pris Status
Kongehøj 197 1.049 m2 428.744 kr. Reserveret

Mindsteprisen for parcelhusgrunden er inkl. moms samt tilslutningsbidrag til kloak, forsynings- og stikledningsbidrag til vand og ekskl. tilslutningsbidrag til øvrige forsyningsselskaber.

Ifølge Region Syddanmark er der ikke registreret forurening på grundene. 

Tingbogsattest udleveres ved en handel. Ønskes den udleveret på forhånd, kan du bestille den her.

Bestil en tingsbogsattest

 

Grøn = ledig / Lysegrøn = reserveret (kontakt os for nærmere info)