Ny udstykning på vej i Vejen

Nye byggegrunde på Kongevænget i Vejen 

Vejen Kommune arbejder i øjeblikket på nye byggegrunde i Vejen, der er klar til udbud i foråret 2019. 

Det nye attraktive kvarter Kongevænget bliver udvidet med etape 3 - delområde 8 og 9. 

Nederst på siden kan du se den foreløbige salgsplan samt 2 visualiseringsbilleder. 

Da den foreløbig salgsplan er udarbejdet på grundlag af udstykningsforslaget, kan de endelige arealstørrelser afvige en smule. 

Delområde 8 er tiltænkt til opførelse af træhuse - læs mere herom i lokalplanen.  

Hele udstykningen byder på flot natur og åbne vidder, og der er samtidig kun en cykeltur på godt tre kilometer til det centrale Vejen. 

Vejen by: 

Vejen er med sine godt 9.700 indbyggere den største by i kommunen. Her er et sprudlende kultur- og foreningsliv, der byder på alt fra amatørteater og et anerkendt kunstmuseum til idræt i alle afskygninger. Byen er desuden omgivet af oceaner af grøn natur samt stisystemer, der gør det nemt og trygt at komme omkring i området.

Byens bankende hjerte er Vejen Idrætscenter i vestbyen, der altid summer af liv for både børn og voksne. Her finder du faciliteter og aktiviteter for enhver smag. Herunder fitness, svømning, gymnastisk, håndbold, bordtennis, squash og meget, meget mere.

Vejen har et aktivt handelsliv med både store og små dagligvarebutikker samt et bredt udvalg af specialvarebutikker. Og logistisk er byen godt placeret tæt på motorvej E20, mens regionaltoget stopper på byens station.  

Værd at vide:  

I værd at vide boksen, kan du finde lokalplanen for området samt flere oplysninger omkring udbud og køb af parcelhusgrunde.  

Det er i lokalplanen, at man kan læse om, hvilke bestemmelser der er for byggeri i delområde 8 og 9.     

Hvis du ønsker at få tilsendt salgsmaterialet, når udbuddet nærmer sig, kan du sende en mail til Christina Engdal på ceng@vejen.dk.

Denne side vil blive opdateret, så snart vi ved mere om pris og udbudsperiode.

Det er ikke muligt at reservere grunde før udbuddet er afsluttet.