Brørup - Vestervang

Attraktive byggegrunde ved åbne marker i Brørup.

Udstykningen er beliggende i det sydlige Brørup. De attraktive grunde på Vestervang er placeret ud til åbne marker på den ene side, mens Brørup Station og byens indkøbsmuligheder er at finde på den anden side. 

Brørup er en by med et særdeles aktivt lokalsamfund bestående af godt 4.500 indbyggere. I byen er der rige muligheder for at dyrke idræt i Brørup Hallerne, se en film i biografen eller svømme i det lokale friluftsbad. Indkøbsmulighederne byder på både dagligvareforretninger og specialbutikker.

For børnefamilier har Brørup alt. Der er dagpleje og flere daginstitutioner for de yngste, mens børn i skolealderen kan nyde godt af en fri- eller fællesskole, SFO, fritidsklub og ungdomsklub.

Med sin centrale placering et par kilometer fra motorvej E20, har Brørup en særdeles god infrastruktur. Vejen ligger cirka 10 kilometers kørsel væk, mens Kolding kan nås på cirka 25 minutter. Og fra stationen i centrum er der gode pendlerforbindelser med regionaltoget til Esbjerg i vest og Trekantområdet i øst.

Se priser mv. for Vestervang
Grund Areal Pris Status
Vestervang 101 2.044 m2 367.819 kr. Reserveret
Hent dokumenter for Vestervang

 

Mindstepriserne for parcelhusgrundene er inkl. moms samt tilslutningsbidrag til kloak.

Øvrige tilslutningsbidrag til forsyningsselskaber betales af køber.

Generelt for grundene:

Ifølge Region Syddanmark er der ikke registreret forurening på grundene. 

Tingbogsattest udleveres ved en handel. Ønskes den udleveret på forhånd, kan du bestille den her.

Bestil en tingbogsattest

 


Grøn = ledig / Lysegrøn = reserveret (kontakt os for nærmere info)