Skip til hoved indholdet

Vejen

Vejen by ligger centralt i Vejen Kommune og er kommunens største by.

Vejen by ligger meget centralt og har et livligt handelsliv med gode indkøbsmuligheder i større og mindre dagligvarebutikker samt et bredt udvalg af special- og kædebutikker. 

Vejen by har alt, hvad du behøver i det daglige og mere til. Her er daginstitutioner, folkeskoler, ungdomsuddannelser med gymnasium og handelsskole, stisystemer og et aktivt fritidsliv. Her er et sprudlende foreningsliv med amatørteater, idræt og meget mere kombineret med oceaner af grøn natur.

I Vejen er der boliger til ethvert behov, hvad enten du er en børnefamilie, alene eller drømmer om en seniorbolig. Her findes både lejeboliger, huse til salg og byggegrunde.

Det internationalt anerkendte Vejen Kunstmuseum er placeret i centrum af Vejen by.

Lidt mere om Vejen

Kolding: 21 minutter

Billund: 32 min

Esbjerg: 35 min

Haderslev: 38 min

Varde: 37 min

Odense: 1 time og 9 minutter

Aarhus: 1 time og 20 minutter

Inden for en radius af ca. 10 km. finder du: 42 dagplejere 8 børnehaver 9 folkeskoler/børnecentre 2 privatskoler og 4 efterskoler.

Skoler

Dagtilbud 0-6 år

Der er mange forskellige foreninger i byen, så mon ikke der også er en for dig:-)

Af eksempler kan nævnes:

Vejen Idrætscenter og Sportscenter Danmark har været med til at placere Vejen på landkortet. I Vejen Idrætscenter, der er et af Danmarks førende idrætsanlæg, summer det altid af liv og aktiviteter for børn og voksne. Du kan gå til næsten alt hvad hjertet begærer som fitness med et væld af holdtræning samt squash, svømning og spring. Derudover er der en lang række foreningsidræt så som gymnastik, basket, fodbold, håndbold, bordtennis, karate og meget mere. 

Studio 73 - det lokale fritidsteater - tilbyder en vifte af aktiviteter, som spænder fra håndværk til kunstneriske udfoldelser- med andre ord fra opbygning af scener, rekvisitopbygning, lyd- og lysarbejde, syning og tilvirkning af kostumer, korsang, eget orkester, bigband, dukketeater, underholdningsgruppe, skuespil for børn, unge og voksne samt ikke mindst koncert- arrangementer med kendte musikere- i alt et musikkulturhus i beskedent regi. 

Find en forening for dig

Denne side er printet den 20-07-2024 02.49

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Hold dig opdateret om Vejen Kommune

Vejen Kommune
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen

Telefon: +45 79 96 50 00