Skip til hoved indholdet

Rødding

Rødding ligger i den sydlige del af Vejen Kommune. Esbjerg og den centrale del af Trekantområdet er let tilgængelige, da du kun har 17 km fra Rødding til motorvejen, og der er gode muligheder for at komme til Ribe.

Dine indkøb kan du også klare i Rødding, hvor der er varieret handelsliv. Inden for kort afstand finder du fx dagligvarebutikker og nogle specialbutikker.

Rødding er kendt som hjemsted for Danmarks ældste højskole -Rødding Højskole, grundlagt i 1844. Vejen Kommune har lange og stolte traditioner for højskoleophold og Højskolens lærere og elever tager aktiv del i lokallivet i Vejen Kommune. For eksempel har Rødding Højskole flere årlige arrangementer, som også kommer lokalbefolkningen til gode. 

Lidt mere om Rødding

  • Vejen på 19 minutter
  • Kolding: 32 minutter
  • Billund: 46 minutter
  • Esbjerg: 44 minutter
  • Haderslev: 31 minutter
  • Varde: 46 minutter
  • Odense: 1 time og 22 minutter
  • Aarhus: 1 time og 32 minutter

Du har gode muligheder i Rødding for at få dine børn passet og undervist. Der er dagpleje til de allermindste, og når de bliver lidt større, kan du vælge mellem offentlig og privat børnehave.

I Rødding Skole kan dit barn få undervisning fra 0.-9. klassetrin, mens 10. kl., er i Vejen. Store børn og unge har mulighed for at være sammen i Rødding Ungdomsklub.

Skoler

Dagtilbud 0-6 år

Der er mange forskellige foreninger i byen, så mon ikke der også er en for dig:-)

I Rødding findes et solidt kulturliv. Det skyldes blandt andet Rødding Centret, som rummer en biograf - Rødding Bio, et bibliotek, en svømmehal, fire bowlingbaner, skydebaner, fitnesscenter, svømmehal og mini-badeland, to sportshaller, Rødding ungdomsklub samt andre foreninger i byen, konferencesale, overnatnings-faciliteter, spillehal og lokaler for fodboldklubben, da Rødding Stadion ligger lige ved Rødding Centret.


Foreninger i Rødding

Find en forening i hele Vejen Kommune

Denne side er printet den 19-07-2024 15.26

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Hold dig opdateret om Vejen Kommune

Vejen Kommune
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen

Telefon: +45 79 96 50 00